ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

WEBDESIGN

Η WiSE αναλαμβάνει τη σχεδίαση και κατασκευή των σελίδων σας καθώς και την οργάνωση του site σας. Μετά από συνάντηση με τους υπεύθυνους της εταιρείας σας, με σκοπό την κατανόηση των στόχων και των αναγκών της, μελετάμε τους τρόπους αξιόλογης προβολής, προτείνουμε και υλοποιούμε την καλύτερη δυνατή λύση.


WEBHOSTING

Η WiSE αναλαμβάνει να φιλοξενήσει το site σας στους πλέον ασφαλείς και ταχύτατους servers της σε μοναδικές τιμές. Σε όλα τα πακέτα περιλαμβάνεται συχνό backup, φιλοξενία σε server με συστήματα διασφάλισης δεδομένων (RAID), και πλήρη στατιστικά της κίνησης σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε το πακέτο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣSMS

Η WiSE παρέχει πρωτοποριακές υπηρεσίες SMS, όπως μαζική αποστολή μηνυμάτων (SMS), διαγωνισμούς μέσω SMS, 5ψήφιοι αριθμοί με χρέωση ιδανικοί για εκπομπές σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς. Επίσης είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε κάθε σας ιδέα σε σχέση με υπηρεσίες SMS.


ΑΝΑΠΤΥΞΗΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Η WiSE παρέχει αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις για τη μηχανογράφηση κάθε εταιρείας. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πρόθυμο να σας επισκεφθεί για μια εκτεταμένη συζήτηση και ανάλυση των αναγκών σας, με σκοπό να προσφέρει λύσεις αντάξιες του κύρους της επιχείρησής σας.